TurkWorks Dijital Medya Hizmetleri

Alanında Profesyonel Uzmanlarımız İle Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal Medya’nın önemü her geçen gün artmaktadır. Sosyal medya yıllar ilerledikçe markalar için pazarlama stratejilerinin oluşturulduğu platformlar haline gelmiştir. Markaların müşterilerine ulaşmaları için en hızlı yol sosyal medya’dır. TurkWorks profesyonel ekibi ile sosyal medya konusunda müşterilerine en iyi dönüşüm hizmetlerini vermeyi amaçlar. 

TurkWorks ekibi Sosyal Medya yönetimi için 4 ana kriter belirlemiştir.!
  • Hedef kitlenin içerik türüne göre belirlenmesi
  • Sosyal ağ kullanıcılarının ve hedeflenen kullanıcı kitlesinin dikkatini çekme yönetimi
  • Aynı kolda faaliyet gösteren rakiplerin analizinin yapılması
  • Etkili reklam yönetimi ile ürün ve hizmetlere odaklanmanın sağlanması
Sosyal Medya Yönetiminde Rekabet Analizi

Sosyal medya yönetiminin bir diğer unsuru olan rekabet analizi, kurumsal sosyal medya yönetimi anlayışı için oldukça önemlidir. Rakiplerin güncel trendlerinin takip edilmesi, onların gönderilerinden daha baskın içerik oluşturulması ve hedef kitlenin dikkatinin çekilmesi gerekmektedir. Bunu etkin bir şekilde yapabilmek için sosyal medyanızı her zaman rakiplerinden daha aktif kullanmalı ve doğru içeriklerle desteklemelisiniz.

144
Tamamlanan Proje
38 +
Devam Eden Proje
175 +
Mutlu Müşteri

Sosyal Medya Yönetiminde Reklam Yönetimi

Sosyal medya içeriklerinde markanın reklamının yapılması ve en etkili şekilde duyurulması da sosyal medya yönetim ajansı olarak görev yapanların en etkili çalışmaları arasındadır. Çünkü çevrimiçi reklamlar her geçen gün daha fazla kullanılıyor ve etki süreçleri artırılıyor. Sitenizde arama motoru reklamları kullanmanın yanı sıra sosyal medya hesaplarınızdan içeriklerinizin reklamını yaparak daha fazla hedef kitleye ulaşabilirsiniz. Bu şekilde daha fazla hedefe ulaşabilir ve hedefinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Uzman Sosyal Medya Yönetiminin Faydaları Nelerdir?

Sosyal medya kullanıcılarını ciddi şekilde etkileyerek yeni müşteriler kazanabilmek ve satış hacmini artırabilmek yapılacak olan sosyal medya reklam yönetimi ile mümkündür. Sosyal medyanın doğru kullanımı, müşteri için bir güven kaynağıdır. Büyük etkileşim ve takipçi sayısı ile web sitelerinin aktif olma eğilimi daha fazladır ve bunun nedeni, müşterinin bu faktörlere sahip web sitelerini daha kaliteli ve daha güvenilir olarak düşünmesidir. Tanıtım için yayında ve TV’de yayınlanan reklamlar yerine, daha düşük fiyata daha büyük etki ile harika işler yapabilirsiniz Potansiyelinizi aşmak için dünyanın her yerinden müşterilere ulaşabilirsiniz. Böylece sadık müşterilerle aynı düzeyde ciddi rakamlara ulaşabilirsiniz.

Sosyal Medya Yönetiminde Profesyonel Danışmanlık Nedir?

E-ticaret firmalarının etkili satış ve tanıtım sürecini takip etmek için birden fazla platformda birden fazla hesabı kontrol etmek durumunda olduğu bilinmektedir. Söz konusu olan tüm sosyal medya hesaplarını tek yerden yönetmek oluşturulan içeriklerin planlı şekilde paylaşılması ve her alanda etkili olunmasını sağlar. Bu açıdan profesyonel sosyal medya danışmanlığı bir kez daha ön plana çıkmaktadı.

TurkWorks ekibi olarak ekibimizde bulunan profesyonel sosyal medya yönetimi uzmanları ile markanıza değer katmak , müşteri talep arz etkileşimleri oluşturmak, organik takipçi artışınızı sağlamak için profesyonel danışmanlık hizmeti sunmaktayız.

Hizmetlerimiz

Bizi Takip Edin

(0850) 241 18 58
0 507 847 10 47